Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова

Объявление

Слава Україні! Привіт всім гімназистам/гімназисткам гімназії НПУ та НЕ гімназистам/гімназисткам, що "проживають" туточки, на новому форумі. Будемо теревенити про все: починаючи від погоди та FU***ng Great Britain та закінчуючи Карпою, Забужко та Андруховичем. Всіх комунікабельних та цікавих персон запрошуємо на форум як учасників. З пОвАгоЮ КреЙзанутА АдмінІстраціЯ фОрУму.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова » НашА муЗика » На вкус и цвет товарищей нет

На вкус и цвет товарищей нет

Сообщений 1 страница 11 из 11

Опрос

Яку музику слухаєте???
ПопСУ

0% - 0
КлЮбняк

0% - 0
реп\хіпхоп

0% - 0
Шансон - The Best!!!

0% - 0
Техно

0% - 0
Поп-рок

33% - 2
Рок (ВАЖЧИЙ за поп-рок)

50% - 3
Класику

0% - 0
Усьо, що під руку попадеться

16% - 1
Голосов: 6

1

На вкус и цвет товарищей нет.
Та, я це прекрасно знаю, але все одно починаю доводити людям далеееееееким від року (особливо від металу), що рок-  №1.
От просто цікаво, а що слухають наші гімназисти???
Відписуйтесь, теревеньте, критикуйте)))

0

2

Та)та та для мене рок №1...4ева!!!!

0

3

Ток не бейте меня...)))Я слушаю всё!!нуу...почти усё...)))

0

4

~ReDiSk@~
усьо, нема тобі прощення!!! :lol:

0

5

Рок. і вже е.... раз, два... вже три роки його слухаю)) не розчарувалася, хоча встигла змінити свою прихильність від Расмусу (гг)) до ,Лакрімози)))

Отредактировано Cactus (2007-11-29 23:08:58)

0

6

даааам... спочатку Расмус, потім НІМ та Негатів, Арія, далі Мuse та навіть Placebo...
А тепер от докотились до Найтвіша, Лакрімози, ХС, Лакуни Коіл, Dreams Of Sanity та інших класссссссссних гуртів.
А як все мило розпочиналось... :P

0

7

Та а моя взагалі....починала  LP ... ы тож таке для мене о той NUMB був шо ПЦЦ...а як чула Bring me to life то страшне так мені здавалося страшна пісенька ....не знаю шо сталося...може десь головою вдарилася...що от і страшний Bring me to life наніч слухала...а еванескенсов полюбила до забуття...а тер увесь рок для мене!!все люблю...починаючи від ДДТ та Цоя до Металіки і Менсона та закінчуючи Тим же Еванескенсом Найтвішом і тому подімних готеняток.Так шо...от такий діапазон повної схиблености та крейзонутості..)))

0

8

хех.... шо крейзанутості, то точно)) мої батьки спочатку скаженіли.. але за три роки настільки звикли. що навіть самі гучніше музику роблять))) моїй мамці Лакрімоза до душі))

0

9

Cactus
прикинь, в мене мала від них преться! Я аж впала коли вона мені сказала, що їй подобається Elleine Zu Zweit. Ну, росте малеча, розвивається))))

0

10

Я трохи відійду від теми про смаки. Хоча, це ще з якого боку дивитись...
Хтось чув фінський гурт "The 69 eyes"? Класссний гурт, фінська готика рулить!
Так от, ті хто чули, бачили соліста Юркі?? Чесо кажучи, його вид і голос якось взагалі не сумісні... Ну, принаймні, для мене))

0

11

:mad: не ну це просто ****!!!!! я двічі писала цілі теради про те, що я слухаю а що слухала і як так сталося , а повідомлення двічі видалялося!!!! мені в лом писати в третє.... вибачайте... краще запитайте у мене як зустрінете ;) )))

0

Вы здесь » Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова » НашА муЗика » На вкус и цвет товарищей нет