Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова

Объявление

Слава Україні! Привіт всім гімназистам/гімназисткам гімназії НПУ та НЕ гімназистам/гімназисткам, що "проживають" туточки, на новому форумі. Будемо теревенити про все: починаючи від погоди та FU***ng Great Britain та закінчуючи Карпою, Забужко та Андруховичем. Всіх комунікабельних та цікавих персон запрошуємо на форум як учасників. З пОвАгоЮ КреЙзанутА АдмінІстраціЯ фОрУму.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова » ігРИ » ПсЫх лІкАрнЯ

ПсЫх лІкАрнЯ

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Тут граємось так .Один пише свою проблему типу..
-ліКар допоможіть  мені все бачитСя догори ДриГом.Шо робити?
А наступний придуМує діагноз та назначає лікування.
-У вас ДригалЬний синдром..Встаньте нарешті з голови.
....
Ну почнемО...
-ПаНе доктор допоМожіть..я читаю кнИгу а мені пише -НЕВОЗМОЖНО ОТОБРАЗИТЬ СТРАНИЦУ...шО РОБИТИ?

0

2

Шухеризада написал(а):

Ну почнемО...
-ПаНе доктор допоМожіть..я читаю кнИгу а мені пише -НЕВОЗМОЖНО ОТОБРАЗИТЬ СТРАНИЦУ...шО РОБИТИ?
- У вас синдром втраченого з"єднання із свідомістю....Ввімкніть аварійний сервер:підіть похміліться

Отредактировано Дощ (2007-11-27 23:39:12)

0

3

- Дохтор, мої зелені чоловічки вже не кип"ятять, вони тепер нюхають "ТАЙД"і грозяться "МОРОЗКа" покликати, що мені робити...

0

4

-ТА у вас синдРом ...реКламної чУхАНки...ПОМЕНШЕ СТІЙТЕ НА СВІтЛОхВОРАХ Та
ПочнІть киП'яТити)))

-ЛІкарю...у мене проблема мені вже місяць снится Білл Гейтс.Він приходить і починає Бити мене по голові клавіатурою.Що це може означати?

0

5

Шухеризада написал(а):

-ЛІкарю...у мене проблема мені вже місяць снится Білл Гейтс.Він приходить і починає Бити мене по голові клавіатурою.Що це може означати

- Хм... я не Фройд, та він у таких випадках радив ставити ліцензіонний WINDOWS і платити податкии....

Отредактировано Дощ (2007-11-27 23:47:33)

0

6

- Ліккарюю, я не можу брехати!!!це лікується!???!! допоможіть, у мене завтра останній день передвиборчої кумпаннії!!!

0

Вы здесь » Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова » ігРИ » ПсЫх лІкАрнЯ