Я, як патріотично схиблене дитя, хочу знати за що ж ви любите нашу Україну, з її мелодійною мовою, чудовими Карпатами, синім-присинім небом Волині, містом-перлиною Києвом та Любмком Дерешом. І за що її таку любить?
Так от пишемо-відписуємось за що ж саме любимо Україну.
За що ми любим Україну???
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться12007-11-29 21:57:04
Поделиться22007-11-29 22:00:50
Кажуть, що душа, перед тим,як вселитись в немовля, сама вибирає країну та батьків. Не знаю як ви, а я задоволена вибором місця проживання моєї душі.
Надзвичайно лю нашу країну: де ж ще можна зустріти такі Карпати як у нас, послухати Холодне Сонце та прочитати "Трохи пітьми" Любка дереша; люблю за наш Київ, за наші Лисі гори та неформалів, що там тусують; лю за те, що я тут народилась, що в нас не ростуть грьобані пальми та не так жарко, як в Африці. Короче кажучи, лю за все, що тільки можна
Поделиться32007-11-29 22:32:47
Я люблю її за те,що вона УКРАЇНА, за те що вона рідна!! ТУТ найкрасивіше НЕБО, найяскравіші квіти, найкреативніша молодь))) а ХТО посперечається??? давайте доведемо світові, що так і є!!!
Поделиться42007-11-29 22:36:19
найкреативніша молодь)))
Дякую, дякую, я завжди знала, що ти мене цінуєш))
Поделиться52007-11-30 00:34:36
Люблю Україну за... за все)) за всі її хиби та ідіотизми, за її героїчне минуле, яскраве сучасне і майбутнє. за мову, за музику (ну можуть же наші робити класну музику, як захочуть), за те, що це МОЯ країна, і ні на що я її не проміняю.