Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова

Объявление

Слава Україні! Привіт всім гімназистам/гімназисткам гімназії НПУ та НЕ гімназистам/гімназисткам, що "проживають" туточки, на новому форумі. Будемо теревенити про все: починаючи від погоди та FU***ng Great Britain та закінчуючи Карпою, Забужко та Андруховичем. Всіх комунікабельних та цікавих персон запрошуємо на форум як учасників. З пОвАгоЮ КреЙзанутА АдмінІстраціЯ фОрУму.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова » СпілКуваНня » За що ми любим Україну???

За що ми любим Україну???

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Я, як патріотично схиблене дитя, хочу знати за що ж ви любите нашу Україну, з її мелодійною мовою, чудовими Карпатами, синім-присинім небом Волині, містом-перлиною Києвом та Любмком Дерешом. І за що її таку любить? :P 
Так от пишемо-відписуємось за що ж саме любимо Україну.

0

2

Кажуть, що душа, перед тим,як вселитись в немовля, сама вибирає країну та батьків. Не знаю як ви, а я задоволена вибором місця проживання моєї душі.
Надзвичайно лю нашу країну: де ж ще можна зустріти такі Карпати як у нас, послухати Холодне Сонце та прочитати "Трохи пітьми" Любка дереша; люблю за наш Київ, за наші Лисі гори та неформалів, що там тусують; лю за те, що я тут народилась, що в нас не ростуть грьобані пальми та не так жарко, як в Африці. Короче кажучи, лю за все, що тільки можна

0

3

Я люблю її за те,що вона УКРАЇНА, за те що вона рідна!! ТУТ найкрасивіше НЕБО, найяскравіші квіти, найкреативніша молодь))) а ХТО посперечається??? давайте доведемо світові, що так і є!!!

0

4

найкреативніша молодь)))

Дякую, дякую, я завжди знала, що ти мене цінуєш)) :D

0

5

Люблю Україну за... за все)) за всі її хиби та ідіотизми, за її героїчне минуле, яскраве сучасне і майбутнє. за мову, за музику (ну можуть же наші робити класну музику, як захочуть), за те, що це МОЯ  країна, і ні на що я її не проміняю.

0

Вы здесь » Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова » СпілКуваНня » За що ми любим Україну???