Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова

Объявление

Слава Україні! Привіт всім гімназистам/гімназисткам гімназії НПУ та НЕ гімназистам/гімназисткам, що "проживають" туточки, на новому форумі. Будемо теревенити про все: починаючи від погоди та FU***ng Great Britain та закінчуючи Карпою, Забужко та Андруховичем. Всіх комунікабельних та цікавих персон запрошуємо на форум як учасників. З пОвАгоЮ КреЙзанутА АдмінІстраціЯ фОрУму.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова » СпілКуваНня » скаЖи Це,або скажуть за Тебе!чи про100 Флуд)

скаЖи Це,або скажуть за Тебе!чи про100 Флуд)

Сообщений 1 страница 30 из 37

1

0

2

"Я мав 1? років, я вчитися не хтів, я втік від мами з татом і болт на все забив..." або скіко зірок на небі???))))
В) В) В)

0

3

Дощ
Та ))ГИИИ

0

4

хм... треба якусь "розумну" тему підняти... тааааааак... мене мучить дуже важке питання з самого дитинства.... чому речі назвали саме так, а не інакше? чому "квітку" або "горщик" не можна було назвати по-іншому???

0

5

Cactus
Та мабуть уу...все ще у наших руках..так-с можемо й неназивати квітку квіткою...а по іншому...короч...як наша хвороблива ХваНтазІя побажає.._)але мОя муза остаточнО зПилася Тому поназиваю трохи квітку квіткою та)

0

6

хм... навіть не знаю... не те щоб мене не влаштовувало.. просто, хто придумав так все називати?))))

0

7

Cactus
Ну взагалі то ... все ще пішло від давніх слов'ян....та латинців...ГИ))

0

8

А ВОНИ ЯК ПРИДУМАЛИ?  блін, шось мене не в ту стєпь занесло))

0

9

Cactus
а от краще запитай як оце ми додумалися....що уже кажуть не" Я" а" Мну"...далеко йдеш та)))XDDбо мну вже теж так лялякаєХ)))

0

10

це все словник "Падонкафф")) він вніс у нае  життя непорозуміння)) мама дивиться на мене з витріщини очима коли я їй так мило на її "привіт доця" відказую "привед, медвед". може це не коректно з могобоку, та сила звички....))) і все ж таки з "горщиком" я не заспокоюся))

0

11

Cactus
а як ті сам іПадонки додумались до такого? Даам... Нє, це безкінечна тема....

0

12

ТучкА, це теж дуже важливе інтелектуальне питання... що ж... ну комусь не було шо робити.. всі ж знають "кірпічну" мову?)))

0

13

Cactus
ню ню))
До речі, а чому нам кажуть, що язичники вбивали людей для жертвоприношення???

0

14

ТучкА
Ну дивлячись язичники якої країни....от єврейські уродь як не приносили тікі тваринок,а на Русі приносили.

0

15

А от і не правда! Приносили лише вино, хліб та зерно, а тваринок та людей і близько не було!
Я знаю, то уті дяді і тьоті, шо історію втирають нам таку каку кажуть....

0

16

я вам про високі матерії філології. а ви.. ех....

0

17

ТучкА
А ти шо сама бачила?XDD

0

18

Кого??? Жертвоприношення??? Так я ж сама тоді вином ділилась)))

0

19

ТучкА
XDDDDD
Та ти то усьо і придумала та))ги

0

20

Шухеризада
В мене, звичайно, фантазія "на ура!" працює, але я не кровожерлива, так шо додуматись до такого не могла...
До речі, а от як люди могли видумати гномів, ельфів, вампірів та інших чувачків? Шось мені здається, що просто так вони б до такого не додумались...

0

21

ТучкА
ну звичайно не просто додумалися... вони спочатку відкрили план, абсент, а потім вже додумалися)))

0

22

Люди, а як ви ставитеся до вільної любові?))))

0

23

зовсім-зовсім до вільної чи іноді?)))))))))00

0

24

Дощ
ти мене лякаєш... А тобі навіщо?))

0

25

да так... хочу почути думку людей, бо дуже вже спірне питання.... :rolleyes:

0

26

нє... ну як.. ну це вибір кожної людини особистий... тож судити ми не маємо права

0

27

Люди , я до вас усі з питанням.. допоможіть... ЩО це за символ і що він означає????

0

28

я знаю. це дві криві на чорному фоні. так. точно)))))))))))

де ти таке знайшла?

0

29

Варіант))))
а що воно означає????

0

30

От, мля..  Анька мала рацію - той стьоб, з яким так весело було проводити вихідні - закривають... :( 
А  я якраз на останній полінилась піти!!!!!! Нє, ну, так не чесо, його ПРОСТО НЕ МОЖУТЬ ЗАКРИТИ!!!!! Він же об"єднав стільки народу!

0

Вы здесь » Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова » СпілКуваНня » скаЖи Це,або скажуть за Тебе!чи про100 Флуд)