Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова

Объявление

Слава Україні! Привіт всім гімназистам/гімназисткам гімназії НПУ та НЕ гімназистам/гімназисткам, що "проживають" туточки, на новому форумі. Будемо теревенити про все: починаючи від погоди та FU***ng Great Britain та закінчуючи Карпою, Забужко та Андруховичем. Всіх комунікабельних та цікавих персон запрошуємо на форум як учасників. З пОвАгоЮ КреЙзанутА АдмінІстраціЯ фОрУму.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова » СпілКуваНня » скаЖи Це,або скажуть за Тебе!чи про100 Флуд)

скаЖи Це,або скажуть за Тебе!чи про100 Флуд)

Сообщений 31 страница 37 из 37

31

ТучкА
то що всьо??? як?????? невже то був останній моб????

0

32

а чого закривають:?

0

33

Бо робить нема чого...От, мля, так і знала, що не тре було на їх сайт лізти... Ото тіко собі настрій зіпсувала((((
Нє, Дощ, ну ти ж чула, як Анька казала чого його закривають... З однієї сторони це правильно, бо тоді в мобі нема ніякого сенсу, але ж він стіко людей об"єднав!!! Стільки посмішок, ржачу та добра приніс! Я так не граю(((

0

34

:bye: ЧОГО ЙОГО ЗАКРИВАЮТЬ, ТРЯСЦЯ ВАШІЙ МАТЕРІ?!!  просто я вимагаю відповіді на питання...

0

35

Cactus
а чого це тебе так цікавить? ти ж ніколи не ходила зі мною, тобі ж начебто не подобалось...

0

36

ну добре. можеш мені не казати. цікаво просто було. я ж не думала шо то так важко пояснити чого вони прикрилися..

0

37

І чому все хороше так швидко закінчується???
..або якого *** завтра пертися до гімназії?...
%-)

0

Вы здесь » Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова » СпілКуваНня » скаЖи Це,або скажуть за Тебе!чи про100 Флуд)