Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова

Объявление

Слава Україні! Привіт всім гімназистам/гімназисткам гімназії НПУ та НЕ гімназистам/гімназисткам, що "проживають" туточки, на новому форумі. Будемо теревенити про все: починаючи від погоди та FU***ng Great Britain та закінчуючи Карпою, Забужко та Андруховичем. Всіх комунікабельних та цікавих персон запрошуємо на форум як учасників. З пОвАгоЮ КреЙзанутА АдмінІстраціЯ фОрУму.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова » СпілКуваНня » у мене такий нік і аватар тому, що...

у мене такий нік і аватар тому, що...

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

так. у мене такий нік тому що коли ми сиділи на інгліші моя однокласниця сказала, що я схожа на домашній кактусик (не правда))). аватар такий тому, що мені ця тьотя сподобалась. і тому що я люблю темну романтику... а це і на психіку наче не давить і око милує))

0

2

У Мне такий Нік бо такий діагНоз..а така авка бо то є правдА.І шо?хіба мати винувата шо дитина..кхе кхе..

0

3

Я тучка-тучка-тучка, я вовсе не медведь! Ах как приятно тучке по небу лететь...
От, у всьому винна ця дурнувата пісенька, яка якось мені заїла...
А от авка... ну... не знаю, бо таке враження, що наче я живу, насолоджуюсь життям, але на самоті реально відчуваю, що існую... Короче кажучи, пити тре менше))))

0

4

У мене такий нік, бо я Дощ. а от чому це важке запитання-мабуть через банальні непорозуміння чи що чи ні ...Бррр.... напряжно... частіше щось роблю, бо хочу, а потім думаю, що зробила....

0

5

А я Редиска, потому что я редиска...ООООчень вредная...от  и увесь прикол))

0

6

мені сказали шо я колюча :sorry:

0

7

Хм... у мну така авка, бо я ще влітку брєдила тим, що я Будда....... буває
та я нікого в цьому так і не переконала, тожвоно і пройшло....)
та тепер я збираюся йти у буддисти...
і взагалі я хочу до ІНДІЇ.....

+1

8

respekt и уважуха. ну что тут еще сказать? :lol:  :lol:  :lol:

-1

9

Аватврчик у мене такий, тому що я взагалі люблю аніме, та і картинка ця світла і настрій піднімає. Нік же пішов від фразеологізму "з родзинкою" (так говорять про щось оригінальне). Мені ж дійсно хотілось мати якесь особливе ім'ячко - от і назвалась Родзинкою.

0

Вы здесь » Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова » СпілКуваНня » у мене такий нік і аватар тому, що...