Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова

Объявление

Слава Україні! Привіт всім гімназистам/гімназисткам гімназії НПУ та НЕ гімназистам/гімназисткам, що "проживають" туточки, на новому форумі. Будемо теревенити про все: починаючи від погоди та FU***ng Great Britain та закінчуючи Карпою, Забужко та Андруховичем. Всіх комунікабельних та цікавих персон запрошуємо на форум як учасників. З пОвАгоЮ КреЙзанутА АдмінІстраціЯ фОрУму.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова » СпілКуваНня » НайРульНіші місЦя Києва

НайРульНіші місЦя Києва

Сообщений 1 страница 21 из 21

1

Я впевненна, що у кожного з нас є такі місця в столиці, де ви б готові сидіти\гуляти\висіти\бути годинами. Для одних це парк біля дому, для інших - сусідній двір. Так от, хотілося б прочитати, які місця любите ви і які радите відвідати.

Щодо мене, то найулюбленішим місцем я вважаю Замкову гору. Якраз те місце, куди можна втекти, коли втомився від гамірного місця. Люблю там сидіти на "кубику", "дереві", коло капища або на "склепі".
Люблю сидіти під вікнами монастиря (знаходиться біля самого підніжжя Замкової) з гарною компанією неформалів.
Впринципі люблю місцевість Андріївського спуску
Люблю Маріїнку та парк Слави.

0

2

Ну Андріївський узвіз звичайно, Замкова (ліс у центрі міста - кайф), Маріїнський (гуляю там частенько) ну і мій рідний Бабій Яр... особливо манюнє кладовище, куди ніхто не заходить окрім мене й Натуськи))

0

3

Cactus
хош обламаю?! Дві мої знайомі, коли йшли на зйомку передачі "без табу", йшли парком до "карандаша" і надибали оте кладовище... А там такі дівчата не промах - вони там собі фотосесію влаштували на та Самуїлі Львовичі сиділи))
А, ще лю кафе "віола" та "Арт44". Теж 2 класні місця, де можна посидіти і випити чашечку чаю в холодні зимові дні.

0

4

Самуїл Львович - наш кавалер!! так що хай губу закатають)))

0

5

Cactus
ми з тобою належим до асоціального типу  :lol:  І як ми тільки ТАК можемо?!! :O  :lol:
Ще я у захваті від нашого Дорогожичцького парку! Дуже прикольне місце: купа вбивств, маньяків, строёк))
Нє, парк справді класний: коли депресняк, то тільки туди дорога; головне, що там можна сховатись від людей. и не рекомендую ходити там після 1 години ночі - справді стрьооомно...

0

6

я не дуже добре оріентуюся у Києві і особливо його прикольних місцях.... контрактова площа, андріївський узвіз, що зовсім поряд - це все справді гарні місця))) там недалеко і легендарна замкова гора, тя я там небуваю, хоча і цей недолік можна виправити))) подобається мені той райончик..
також багато чого чула про лису гору, та я туди ще не дібралася.. тож користуючись нагодою запрошую всіх організуватися і поїхати на лису))), а потім на байкове)))

0

7

Дощ
Замок - одна з 9 (коли не помиляюсь) лисих гір, що знаходяться у Києва. А ми з тобою та Юською туди лазили,  правда, тоді дощ якраз йшов, так шо кудись далеченько пройтись нагоди не випало
...

0

8

вже 100 років не була не на Замку не на Контракті... ех.. довбане навчання...

0

9

ТучкА
нє, я про лису гору-яка лиса гора;)))))хм.. не знаю яка вона по рахунку

0

10

А меня Замковая не прет))там очень красиво.но эти малолетки позерные там всё позасырали :mad: ну БК люблю йа,Андреевский спуск,Мариинку...

0

11

ти не вмієш просто на Замковій висіти))) ніколи не забуду себе п"яненьку і обрив...

0

12

†burn_in_hell†
хм..... ну як тобі відповісти...
Це місце історичне, легендарне!! там збиралися ще совкові хіппі (неповторне та унікальне в своєму роді явище). там є певні компанії, та без чітко окреслених меж, бо пересічних відвідувачів приймуть до себе тепло (особливо як ті з реквізитом;))... позери майже стовідсоткові - це сьогодні емо!, а їх там, хм......, так би мовити , НЕ дууужеее люблять. а от кого тя маєш на увазі під "малолетками"??? там збираються люди з певним кругозором і не важливо скіко тобі років, а важливо як і чим тя думаєш!!!! Дітей там немає /навіть якщо тобі вже продають алкоголь і видали давно /чи не дуже/ паспорт, але тя ще віриш у казочки і ховаєшся у маминій спідниці - то це не твоє місце/

0

13

Дощ написал(а):

(особливо як ті з реквізитом;))...

ОСОБЛИВО))))

Дощ написал(а):

там збираються люди з певним кругозором і не важливо скіко тобі років, а важливо як і чим тя думаєш

прально!

0

14

Не лю Маріїнку за те, що там аж занадто багато народу буває...
Впринципі, це не погано, але коли хочеться побути на самоті - то фігово((

0

15

а от і ніфіга. коли в Маріїнку приходити десь о сьомій годині - там не людно)) правда молися, щоб гопників не зустріла))

0

16

Я ще лю наш ботанічний сад, що на універі.
Рульно там посидіти після "тяжелых трудовых будней", ну, тобто після уроків

0

17

я Мариинку люблю когда там почти никого нету и уже нету солнца))

0

18

а я Подол люблю.
остальные места не очень. некоторые просто не терплю.
а вот Подол, да. он всегда.

Отредактировано why so late? (2008-01-18 22:15:27)

0

19

ТучкА :friends:
_)))
чиста правда.
тиха і нелюдяна місцина серед шумного і метушливого міста.

0

20

Ще люблю Лук"янівське кладовище: тихе, спокійне місце)) Та й в принципі, там є де погуляти...

0

21

заброшку біля свого ліцею)) ТучкА, на наступні вихідні туди поліземо))))

ТучкА написал(а):

Ще люблю Лук"янівське кладовище: тихе, спокійне місце))

а ще там привиди з монашками))))

0

Вы здесь » Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова » СпілКуваНня » НайРульНіші місЦя Києва