Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова

Объявление

Слава Україні! Привіт всім гімназистам/гімназисткам гімназії НПУ та НЕ гімназистам/гімназисткам, що "проживають" туточки, на новому форумі. Будемо теревенити про все: починаючи від погоди та FU***ng Great Britain та закінчуючи Карпою, Забужко та Андруховичем. Всіх комунікабельних та цікавих персон запрошуємо на форум як учасників. З пОвАгоЮ КреЙзанутА АдмінІстраціЯ фОрУму.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова » НашА муЗика » Рок стає "попсою"?!

Рок стає "попсою"?!

Сообщений 1 страница 15 из 15

1

нещодавно почула таку ось думку, що рок стає просто-напросто попсою.  :( поп мьюзік- популярна музика. це ми всі чудово знаємо. Розвиток року набуває тенденцій загального прослуховування, назвемо це так. разом з тим і неформальна культура починає помітно занепадати, приймаючи у свої лави всеможливих позерів. :mad:  раніше за фразу "Цой, ми з тобою!" саджали в каталажку, зараз неформал - звичайне явище. то хіба через це він не втрачає цю частку "не"?! хочу почути ваші думки з цього приводу, бо, погодьтесь, питання досить неоднозначне...

0

2

Щодо року, то він скоріше стає не попсою, а комерційною музикою. Музика ( атим паче рок) повинна бути НЕкомерційною, вільною. А заре половина музикантів тільки про те й думає, щоб заробити як можна більше бабла на дисках та концертах.
Мені було надзвичайно гірко читати, що мій улюблений Найтвіш отримав премію (яку 0 заре не скажу, не пам"ятаю) як гурт, що найкраще продається в Скандинавії. Так, це, якоюсь мірою популярність, але в той же час - комерція...
Щодо неформалів, то ти ж сама прекрасно знаєш, що відрізнити позера можливо лише тоді, коли ти з ним особисто поспілкуєшся.
Щодо того, що неформальні субкультури стають "модою" - так, правда. Ті ж самі ЕМО. Так, особисто я їх нелюблю, але признаю, що заре цей напрямок позерів зібрав набагато людей, ніж сьогоднішня готика або панк.
А справждні ідеї, спражднєі неформальні життя та культура були, є і будуть.

0

3

ТАК_ТАК_ТАК!! це й справді стає модою!!!-на цьому роблять гроші!!
та у наш час це , на жаль , типове явице..... Якщо тобі ЦЕ близьке і болить, тя ніколи не підеш за цією кумерцією. Ідейні речі завжди були, є і будуть!!!

0

4

в гимназии все больше мыслящих людей

0

5

Мене більше всього дратує, що роком вважають усе підряд!
Я більш ніж впевненна, що коли б ...ну хто... таж Кароль взяла б у руки гітару і провела по струнам, половина б населення вважала її РОКОМ! Цеж тупо

0

6

ну вот Алена Винницкая называет свое творчество альтернативой :-D

0

7

Ну, тоді я пінгвін з Африки

Та й Вінницька то ще не так страшно.. Мене більше дратує, коли Міка Ньютон каже "мы играем рок"... Бо тут я вже не знаю у кого з нас проблеми зі слухом: то чи я обслухалась металу, чи вона мальоха не то сказанула

Отредактировано ТучкА (2008-01-17 21:59:36)

0

8

к счастью, не слышал Мику Ньютон

0

9

та пля.. мода - модою!!!
про що вже можна казати, коли у РЕКЛАМІ то і діло проскакують пародії на рок-концерти, рідше на якихось неформалів і т.д. ......
а взуття сезону - зара" стіли....
..бо коли бачиш чепурненьку дівчинку у пухнстій дубльоночці і стілах, то і вправду здається, що чи то твій дах дав ходу, чи то світ божеволіє.... або як ще якеся дівча ходило у рожевій кофтинці і з напульсником S.O.A.D. і як виявилося була навіть не в курсі, що то таке...

0

10

А чого варте минулорічне тіко Євробачення????????????????????

0

11

а мне понравилось

0

12

Макс Фадеев - гений. Данилко - гений.

0

13

а Сердючка, кстати, отожгла. То был один сплошлой прикол и он удался.
россияне лажанули
имхо

0

14

Я ж говорю, Данилка  - гений. знать, что дать народу, что бы тот хавал.
и даже не одна страна, а ох..

А Макс Фадеев остро чувствует, что надо, что модно и что будет.
все его проекты успешны и новы, только вот проблема, что долго не держатся.
вспомните Линду, Глюкозу и т.д.

0

15

я думал, это была скептика
теперь согласен

0

Вы здесь » Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова » НашА муЗика » Рок стає "попсою"?!