Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова

Объявление

Слава Україні! Привіт всім гімназистам/гімназисткам гімназії НПУ та НЕ гімназистам/гімназисткам, що "проживають" туточки, на новому форумі. Будемо теревенити про все: починаючи від погоди та FU***ng Great Britain та закінчуючи Карпою, Забужко та Андруховичем. Всіх комунікабельних та цікавих персон запрошуємо на форум як учасників. З пОвАгоЮ КреЙзанутА АдмінІстраціЯ фОрУму.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова » Література » Література, а саме ваші вподобання

Література, а саме ваші вподобання

Сообщений 1 страница 6 из 6

Опрос

якому жанру літератури ви надаєте перевагу?
фентезі

0% - 0
хорор

0% - 0
реалістичні романи

33% - 1
те, що я називаю "соплі", а люди - жіночі романи

0% - 0
детективи

33% - 1
містика

33% - 1
Голосов: 3

1

Такс... особисто я люблю містику, фентезі та реалістичні романи (це не тільки Стендаль чи Мирний, це ще й сучасні автори, зауважте). іноді читаю хорор... ну то вже по настрою... якщо чийсь улюблений жанр я не вписала - вибачайте, пишіть тоді його одразу в коментах.

0

2

просвятіть село неасфальтоване, що таке хорор?
якось так вже сталося, що найбільше я люблю різну психологічну хрєнотень...)) обожнюю Стефана Цвейга - мастера психологічної новели. з сучасного дуже подобається дереш, кінг.Подобається також дещо з Берроуза... Гггг, а тут ліричний відступ. якось на укр.м нам треба було писати анотації до книг, що читаєш. і я зрозуміла що у мене все пов"язоно з Берроузом (тіко ж Вільямом,а не Едгаром!!!!). спочатку йшли вді книжки власне Берроуза, потім Чака Полланіка-теж дуже подобається(це за його книгою зняли фільм "Бійцівський клуб")-котрого називають "В.Берроузом нашого часу", а потім йшла Світлана Поваляєва -  з сучасної укр неформальної літ, проте старша за Дереша- читала лише її другу книжку "замість крові"-дуже сподобалося, рекомендую хто захоплюється чимось схожим; стиль книжки часом сильно нагадував Берроуза.
повернемося до уподобань: такоже сподобався Ніцше(філософія). і у вільний час рекомендую для розрядки почитати абсолютно абсурдні оповіданнячка Д. Хармса)))
загалом читаю різне (повторюся, що найбільше люблю психологічні романи і альтернативну літератиру), але терпіти не можу фантоастику (а особливо наукову!!) і детективи

0

3

...згадала, з авторів ще подобається Ремарк

0

4

Ремарк... це "Чорний обеліск"?? почитала я тут... хех, скіки я ще не перечитала книжок хороших....

хорор - жахи. я тут просто сіла за Шевченків "Бранці мороку"... нє. читати їх наніч - зло....

0

5

"чорний обеліск" я ще не читала, та обов"язково виправлюся))), читала "три товариші"-оче річ!!! у мене є така звичка: я коли читаю, підкреслюю походу прикольні фрази... так у мене та книжка була вся покреслена!!!
...як я вас розумію...))) щодо книжок, фільмів і частково музики у мене теж наполеоновські плани,.....був би ще й час))...........

0

6

"чорний обеліск" я ще не читала, та обов"язково виправлюся))), читала "три товариші"-оче річ!!! у мене є така звичка: я коли читаю, підкреслюю походу прикольні фрази... так у мене та книжка була вся покреслена!!!
...як я вас розумію...))) щодо книжок, фільмів і частково музики у мене теж наполеоновські плани,.....був би ще й час))...........

0

Вы здесь » Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова » Література » Література, а саме ваші вподобання