Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова

Объявление

Слава Україні! Привіт всім гімназистам/гімназисткам гімназії НПУ та НЕ гімназистам/гімназисткам, що "проживають" туточки, на новому форумі. Будемо теревенити про все: починаючи від погоди та FU***ng Great Britain та закінчуючи Карпою, Забужко та Андруховичем. Всіх комунікабельних та цікавих персон запрошуємо на форум як учасників. З пОвАгоЮ КреЙзанутА АдмінІстраціЯ фОрУму.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова » НашА муЗика » Допоможіть знайти пісню

Допоможіть знайти пісню

Сообщений 1 страница 10 из 10

1

0

2

ЛюДИ!!!!! хто має групу ГАПЛИК?????!!!! ГЕЛП,ГЕЛП,ГЕЛП!!!!!DOPOMOGIT',DOPOMOGIT',DOPOMOGIT'!!!!! :)

0

3

Дощ
ти про щось таке страшне тут говориш...
А в кого є ХЛ "Цілунок"?!!!! Ну, скажіть хоча б де його можна знайти, бо на наших готик-сайтах я не знайшла((((((

0

4

ТучкО, ХЛ це шо?))) у мене ХС "цілунок" є в наявності...

0

5

ТучкА
А шо у Шухеризади у се є))
http://ibox.org.ua/89709/

0

6

от, мля... Я мала на увазі ХС ане ХЛ(((
Шухеризада
ДАНКЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Я те лю)))

0

7

ТучкА написал(а):

ти про щось таке страшне тут говориш...

Тя мож" не боятися))) група така)))

0

8

Гаплика ні у кого? ну то може, хтось має щось з Квітня Руїн(мені вже неважливо старе чи нове...)
або: ХТОСЬ ЗНАЄ САЙТИ З УКРАЇНСЬКОЮ МУЗИКОЮ?????????

0

9

А ти спробуй по стилю пошукати сайти, мо" так і знайдеш

0

10

по стилю музики? та в тому і проблема, що Квітні різну фігню у різних стилях співали... да і взагалі не надто розкручені укр гурти шукати важко....

0

Вы здесь » Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова » НашА муЗика » Допоможіть знайти пісню