так для себе, чисто поржать....))
а як серьозно, цікаво було б дізнатися, що найбільш популярне зара серед гімназистів і не тіко))
...наші уподобання....
Сообщений 1 страница 3 из 3
Опрос
Поделиться12007-12-10 20:57:46
Поделиться22007-12-11 00:28:25
ну.. я розрізняю для себе декілька типів прийнятних стрічок
а) відпочити і "тупо поржать" - комедії. можна американські - чим тупіше тим менше напружуєшся.(особливо це норм в суботу після пар)
б) поплакати і згадати, що десь є кохання - мило. а не якесь низькоякісне, а таке глибокофілософське....(з піццою, обов"язково! або з іншою хавкою. без цього мені такі фільми не йдуть ))
в) задуматись над сенсом життя, фільми які здатні просто докорінно щось змінити у душі (я такі найбільше люблю) - психологічні драми (ось на порядку денному "Реквієм за мрією"... боюся дивитися наніч)))
Поделиться32007-12-20 21:14:24
Cactus
не бійся, усьо буде норм))) Найжахливіше що з тобою буде, так ти до ранку не заснеш і поглядом просверлиш в потолці дірку))))
Навіть не знаю... Люблю багато чого... Комедії (тільки в мене принцип "чим тупіший - тим прикольніше!" не діє, повинен бути якийсь сенс). Лю психологічні трилери, драми (але ті, що класно зняті і в яких змістовний сценарій). Але найбільше лю фантастику і фентезі, то моє слабке місце)))