Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова

Объявление

Слава Україні! Привіт всім гімназистам/гімназисткам гімназії НПУ та НЕ гімназистам/гімназисткам, що "проживають" туточки, на новому форумі. Будемо теревенити про все: починаючи від погоди та FU***ng Great Britain та закінчуючи Карпою, Забужко та Андруховичем. Всіх комунікабельних та цікавих персон запрошуємо на форум як учасників. З пОвАгоЮ КреЙзанутА АдмінІстраціЯ фОрУму.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова » кінО » ...наші уподобання....

...наші уподобання....

Сообщений 1 страница 3 из 3

Опрос

Що дивляться сучасні люде????)))
- усе що під руки потрапляє

50% - 2
- не чув, що вже кіноматограф винайшли/нічого не див./

0% - 0
- різноманітне "мило" (кітч)

25% - 1
- драми

25% - 1
- легкі мелодрамки

0% - 0
- різноманітне жахіття

0% - 0
- комедії

0% - 0
- триллери

0% - 0
- детективи

0% - 0
- мюзикли та іншу бурду.....

0% - 0
Голосов: 4

1

так для себе, чисто поржать....))
а як серьозно, цікаво було б дізнатися, що найбільш популярне зара серед гімназистів і не тіко))

0

2

ну.. я розрізняю для себе декілька типів прийнятних стрічок
а) відпочити і "тупо поржать" - комедії. можна американські - чим тупіше тим менше напружуєшся.(особливо це норм в суботу після пар)
б) поплакати і згадати, що десь є кохання - мило. а не якесь низькоякісне, а таке глибокофілософське....(з піццою, обов"язково! або з іншою хавкою. без цього мені такі фільми не йдуть ))
в) задуматись над сенсом життя, фільми які здатні просто докорінно щось змінити у душі (я такі найбільше люблю) - психологічні драми (ось на порядку денному "Реквієм за мрією"... боюся дивитися наніч)))

0

3

Cactus
не бійся, усьо буде норм))) Найжахливіше що з тобою буде, так ти до ранку не заснеш і поглядом просверлиш в потолці дірку))))

Навіть не знаю... Люблю багато чого... Комедії (тільки в мене принцип "чим тупіший - тим прикольніше!" не діє, повинен бути якийсь сенс). Лю психологічні трилери, драми (але ті, що класно зняті і в яких змістовний сценарій). Але найбільше лю фантастику і фентезі, то моє слабке місце)))

0

Вы здесь » Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова » кінО » ...наші уподобання....