всі побажання на наступний рік а також доповідь про те, хто де і як його зустрів читаємо і пишемо тута)
Отредактировано Cactus (2007-12-31 14:20:45)
Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова » СпілКуваНня » Новий рік
всі побажання на наступний рік а також доповідь про те, хто де і як його зустрів читаємо і пишемо тута)
Отредактировано Cactus (2007-12-31 14:20:45)
В новом году желаю всем 12месяцев без болезней,53 недели всего хорошего,366 дней счастья,8760часов успеха,525600минут любви, и 315360000 секунд приятных моментов.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
і хай розом з роком свині відійдуть у минуле і всі ті "добрі люди", що з ВЕЛИКОЇ любові підкладали минулорічного символа)))
Людоньки..... мене постійно турбує питання, чому МИ досі рахуємо роки від народження Іісуса?????????????????
Зараз вже мало хто знає, що настравді він створював новий напрямок БУДДИЗМУ!!! він не має жодного відношення ані до біблії, ані до різних там євангілій, які жорстоко понівичили вчення Іісуса і його символіку! його вважають батьком християнства і тому рахують роки від його народження...
ПОРА УЖЕ СТВОРИТИ ВЛАСНЕ ЛІТОЧИСЛЕННЯ!!!
-----------------------------------------------------------------
" а люди рахують час від отих несприятливих днів, якими й розпочалося усе лихо, - від першого дня християнства!
а чи не ліпше рахувати від останнього?
віднині?
ЗРОБИТИ ПЕРЕОЦІНКУ ВСІХ ЦІННОСТЕЙ!..." /Ф. НІЦШЕ/
Всіх-всіх з Новим роком)) хоча цей рік і високосний, але хай він буде найнайкращим)
Этот год - высокосный? Не знала, ну что ж теперь буду знать)))))))
А и ещё С ПРАЗНИЧКОМ ВСЕХ! может я немного и опоздала, но лучше поздно, чем никогда! гы-гы
Вы здесь » Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова » СпілКуваНня » Новий рік