Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова

Объявление

Слава Україні! Привіт всім гімназистам/гімназисткам гімназії НПУ та НЕ гімназистам/гімназисткам, що "проживають" туточки, на новому форумі. Будемо теревенити про все: починаючи від погоди та FU***ng Great Britain та закінчуючи Карпою, Забужко та Андруховичем. Всіх комунікабельних та цікавих персон запрошуємо на форум як учасників. З пОвАгоЮ КреЙзанутА АдмінІстраціЯ фОрУму.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова » НашА муЗика » Гурти\співаки\співачки, без яких ви жити не можете!

Гурти\співаки\співачки, без яких ви жити не можете!

Сообщений 1 страница 29 из 29

1

Ну, про що ще я можу теревенити, як не про музику?!))
Отож, пишіть назви гуртів\співаків\співачок, які рекомендуєте послухати.

Ну, тож я почну.
OOMPH!
Bloodflowerz
Stratovarius
Епидемия
Lacuna Coil

Ну, поки що вистачить.
Буду надзвичайно вдячна, коли хтось порекомендує класний готик-метал

0

2

значит про готик-метал. Записывай
Evereve, Charon, To/Die/For, Delight, Dreams of Sanity, Entwine, Lacrimas Profundere, Novembre,Posionblack, Sentenced - не готикмитол, но советую, Silentium, Soulrelic - из той же лавметал-оперы, trail of tears, samsas traum, eisbrecher, the birthday massacre, leaves eyes, flowing tears, xandria, moonlight, stream of passion, elis, for my pain, saviour machine, vanguard

Классики стиля: tristania, theatre of tragedy, macbeth, tiamat - последний альбом, the gathering, mantus (первый альбом - liebe und tod), umbra et imago, sirenia, the sins of thy beloved, alas (не совсем готика, но советую), draconian, empyrium, penumbra, estatic fear, the 3rd and the mortal

многое есть тут: http://infostore.org/info/521382
и еще там многое, не указанное здесь. если что не найдешь, обращайся, запишу.

можт, чего еще вспомню, допишу

Отредактировано Reality: Access Denied (2008-01-17 23:39:10)

0

3

ой...щось забагато слів....

без чого я не можу жити??..... оу...
з вічного це точно Кобейн з Цоєм....
а далі... багато музики прикольної є... щодо того наскіко неможливо жити без них, я ненаю, але з ними мну точно краще...:
хм.... КРЕМаторій, Сплін... далі піде трохи дивний коктейль, бо якось все вже залежить він настрою-стану..
це і Тол, Skinhate, Etwas Unders, іноді дещо з Пургену, а в той же час часто пробиває на King Crimson, Pink Floyd, The Doors, Tom Waits, іноді Брати Гадюкіни..... сподобалася Endura, але пройтися далі по чомуся типу ембієнту трох" не вистачило часу..

0

4

хм...ну на даный момент это:
Flёur,Dimmu Borgir.Immortal.Dark Funeral.SatYricon

0

5

Reality: Access Denied
отличный список. не буду ничего добавлять, инфосторовская страница рулит.
в свое время много было оттуда скачано)))

Дощ
а чем вам интересен/привлекает Курт Кобейн?

0

6

why so late?
це була надзвичайно яскава людина.
саме один із тих, хто по природі своїй не міг прожити довге життя, бо швидко "згорів".
людина дуж" талановита, проте та, котра не любила бути у центрі уваги.
певною мірою суперечлива особистість.
людина, котра за 27 років прожила життя, для котрого деяким не вистачить і століття.
до шанувальників групи (або ж просто людей, що поважають і оспівують її творця) належать вже представники кількох поколінь. да і не відомо, якою була б сучасна музика без Курта, адже не один музикант/співак починав саме з пісень Нірвани.
да і просто " маленький, сумний, Риба..."

Отредактировано Дощ (2008-01-19 19:03:56)

0

7

Дощ
как по мне, это просто перефразировка цитат Курта и статей  о нем.
а какие песни Нирваны Вы любите?

0

8

why so late? написал(а):

как по мне, это просто перефразировка цитат Курта и статей  о нем.

Да на здоров"я. немає сенсу сперечатися, і так не погано живеться.
самій колися доводилося різні приколи по ньому писати.
вистачає у них гарних пісень і кліпів. дуже подобається SAPPY (!!), You know,you are right( кліп теж дуж класний), The Man Who Sold The World. подобається кліп на Heart Shaped Box , Samething in the way....
...а оця перевірка на пробу мну трохи запарює

0

9

Згодна з Дощ, що Кобейн був непересічною людиною, людиною, яку ще тре пошукати))
Але от в чому я з тобою не погоджуюсь так це у тому, що він застрелився
Хоча, ми це навряд чи колись дізнаємось

0

10

ТучкА
почему ты не согласна, что он застрелился? :)

+1

11

Дощ
да не то что бы проверка. на самом деле интересно, кто и как воспринимает.

0

12

просто я не можу розумом осягнути того, що в нього народилася донька, про яку він розповідав з таким запалом в очах, який неможливо зіграти на камеру, а потім узяв і застрелився?!
Та й поведінка Кортні дивна - на будь-які питання про Кобейна від відмовляється відповідати.

0

13

ТучкА
Кортні шлюха і стерво!!!! тя бачила "курт і кортні"???-тре подивитися!!! хоч там і в принципі фільма від початку іде з настроєм проти неї, але є багато цікавих речей і фактів.
самовбивці в основі своїй (процентів так на 85-90) егоїсти. да і Курт був досить схильний до дипресій і не без суїцидальних нахилів (у нього це навіть по спадковості - дядько застрелився..) + залежність, від якої він саме у той час лікувався... знаеш, важко знайти людину(особливо коли говорити про успішного суїцидальника) котру б вже НІЧОГО не тримало і у котрої вже НІЧОГО і НІКОГО не залишилося, тож можна взяти будь кого і казати, що у нього були діти або кохана або ще щось, але він покінчив життя самогубством.
хоч впринципі навіть у томуж фільмі подаються ДОСТАТНЬО фактів , що свідчать на користь саме вбивства...
ненаю..  от чомуся для мну це самовбивство...
що наврядчи дізнаємо - то правда.... /давай виходити на пам"ять Кобейна))))/

0

14

Дощ
давай))) ми все одно з тобою 2 необстежені)))

Ну й що, що колись він написав пісню.. як її.. "самогубство на морі" чи як там? Скільки йому тоді років було? У мене теж були ітакі думки, і вірші я таки писала... Але ж,як бачиш,я все ще живу.
Чому тоді почерк у прощальному листі був інший?!!! Той лист взагалі був про його прощання з гуртом, адже він хотів топати геть з шоубіза.

0

15

ТучкА
я думаю то писав він тіко під дуже добрим кайфом.
да і не тіко та пісня. і альмом  In Untero спочатку мав бути названий I hate myself and want to die . + на його рахунку вже була спроба самогубства, да і ,повторюся, спадковість у подібних схильностях відіграє далеко не останнє значення.

0

16

Fleur -  напевно, найдивовижніше, що я коли-небудь чула

0

17

ТучкА
можливо))

0

18

еее... я тут влізу в розмову. причому (дивно! на мене не схоже!) буду писати саме по темі)

Nightwish (ну все, як не крути,тепер як наркотик.)
oomph! (ну а чому б і ні?)) та й родичі мої підстрибують на стільцях коли чують мотиви))
Епідемія (рррр))))
and ще я слухаю вибірково , та щоб аж до запаморочення: Lacuna Coil,Therion, Lacrimosa, the 69 eyes... ну якщо ще щось причепиться (а тоді я не зможу без нього жити))) то я допишу..))

0

19

Так, інфостор взагалі рулить)
Останнім часом слухаю тільки Epica, Silentium, Xandria. прикольний гурт Nemesea
Reality: Access Denied, а втебе часом не має Ataraxia? Бо щось на інфосторі я такого не знайшла...

0

20

пока нет. если появится, свисну
а вобще ее лучше всего искать на Петровке в mp3 или в Soulseek

0

21

Так то воно так, але ж то тре кудись їхати..))
Слухай, ще питання: ти часом не знаєш де в інеті можна нарити Silentium тільки ранні альбоми? Мож я щось не доганяю, але на інфосторі я не знайшла((

0

22

гм... я думаю, что если действительно хочется послушать что-то, то имеет смысл поездить. на инфосторе, на самом деле, есть далеко не все. если интересует довольно редкая музыка, то реккомендую либо http://metalarea.org/ либо лазить по nnm.ru либо p2p-клиент. мне больше всего нравится Soulseek ибо он сделан специально для поиска редкой музыки. кста, silentium - это вещь!

0

23

Данке)
А на петрівці часто не все є, що треба

0

24

оо...
точно не все буває))
особливо іноді подобається спостерігати реакцією продавців після питання...)))

0

25

ТучкА, http://musicmp3.spb.ru/mp3/6910/silentium.htm
я вже кидала цей сайт.))

0

26

не, ну вы как маленькие дети
надо знать где покупать
на петровке есть 3-4 точки, где можно посмотреть метал и редкую музыку. на СД. на mp3 тоже не густо на самом деле
ближе к концу в одном из рядов по левую сторону стоит девушка - у нее немеряно дисков черной серии. метал и готика на ваш выбор, даже полусамопальные диски с украинским НСБМ есть.

а вобще еще хорошо посмотреть в Коре. конечно, 40 гривен, но поверьте, оно того стоит

0

27

нє, чувак. я знаю ті точки (мо і не всі.) але всі вони мну і не треба)) да і метал та готика то не моє))).
іноді навіть коли шукаєш шось добре відоме без приколів не обходиться)))

0

28

:)

0

29

Угу, є там в кінці така... Тільки я чомусь завжди попадаю на Петрівку, коли всі закриваються(
Дощ, це точно)))

0

Вы здесь » Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова » НашА муЗика » Гурти\співаки\співачки, без яких ви жити не можете!