Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова

Объявление

Слава Україні! Привіт всім гімназистам/гімназисткам гімназії НПУ та НЕ гімназистам/гімназисткам, що "проживають" туточки, на новому форумі. Будемо теревенити про все: починаючи від погоди та FU***ng Great Britain та закінчуючи Карпою, Забужко та Андруховичем. Всіх комунікабельних та цікавих персон запрошуємо на форум як учасників. З пОвАгоЮ КреЙзанутА АдмінІстраціЯ фОрУму.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Новини форуму.

Сообщений 1 страница 30 из 60

1

~!мИ ВіДкрИлиСя!~

+1

2

Я уже с вами!!!!!!!!!!

0

3

КРуто!

0

4

Чаво?

0

5

:O это капец

0

6

Вишенка
Не флудИм)

0

7

Гы...я тож уже с вами))))

0

8

Народ, а чого нас так мало тут??? Взагалі, хтось PRить наш форум чи ні?

0

9

Давайте відкримо АкЦіЮ: приводиш на форум учасника і отримуєш кАнФеТКууу)))))....
треба більше людей!!!!

0

10

Дощ
Канхвєтку Тузік?
Тоді ми сюди ВЗАГАЛІ нікого не затащим)

0

11

Та народ буЛи техНічні неполадки і дуже великі(але ми їх випраляємо ї з настпуного тижня будемо рекламувати по повній та))

0

12

Приветик, Шухеризада! Когда появишся в гимназии? :)

0

13

А я тож тута))

0

14

Анька, ты :D  молодец!!!!!!!!

0

15

Ага и тучка здеся! :)

0

16

Ку-ку ещё раз!

0

17

А то)))
Ви шо, думали, без мене тута будите?
та й ваще, досить флуд розводити)))

0

18

А Тер нНОВИНА наш МоДЕРАТОР ТучкА ОффІціЙно Признаний Вишибалою!!!ТАК ТАК тАК ттер вона буде слідкувати за флудотиками у непотрібних місцях)усе сказала...

0

19

Ага, а я ще додам: Ваш модератор ТучкА сама є затятим флудером!
Усьо, цілую-люблю-бувайте)))))))))) :P

0

20

нє... не треба Тучку у вишибали за флуд!!! залиште матір зі мною!!!я боюся вишибал....
Ггггг.. мабуть у чатах пересиділа... бо банили не раз і частіше /зізнаюся чесно/ за флуд...)))

0

21

Дощ
усьо, рІба мОя, ти попала))))))
Вишенка
а от тебе попрошу менше флудити - є ж така штука, як ЛС або та сама аська)))

0

22

Что-то я никак не разберуся....почему нас так мало!!Шухерка,где реклама???Я готова уже рекламировать,а она у школу видите ли не хочет!!!!!Тааак...и вроде бы все здеся ток из нашей группы...ну ничё...наберёться здяся ещё славный гАмназийный народ)))))

0

23

~ReDiSk@~ написал(а):

Что-то я никак не разберуся....почему нас так мало!!Шухерка,где реклама???Я готова уже рекламировать,а она у школу видите ли не хочет!!!!!Тааак...и вроде бы все здеся ток из нашей группы...ну ничё...наберёться здяся ещё славный гАмназийный народ)))))

ТАК!Ахтунг!1-Я видители не хочу...та я вже на колінах просила шоб мну з лікарняного виписували і ось ваша дяка та та))ну то ладно...і це мені каже людина котра годину на незрозумілих тролейбАсах каталася шоб школу прогуляти ))нуну от прийду завтро ПІсец вам буте.2.У віторок приношу рекламу і бігаємо туди-суюди--туди--сюди..ШОБ Усі знали!ІІІІІІІІ 3!!ТУт не ФЛУД НАРОД !!!Буду видаляти !!повідомлення поки не навчетеся!!!Це ж усе ж таки новини..а не..тьфу...))лан усе сказала.

0

24

~ReDiSk@~ написал(а):

ТАК!Ахтунг!1-Я видители не хочу...та я вже на колінах просила шоб мну з лікарняного виписували і ось ваша дяка та та))ну то ладно...і це мені каже людина котра годину на незрозумілих тролейбАсах каталася шоб школу прогуляти ))нуну от прийду завтро ПІсец вам буте.2.У віторок приношу рекламу і бігаємо туди-суюди--туди--сюди..ШОБ Усі знали!ІІІІІІІІ 3!!ТУт не ФЛУД НАРОД !!!Буду видаляти !!повідомлення поки не навчетеся!!!Це ж усе ж таки новини..а не..тьфу...))лан усе сказала.

0

25

Шухеризада написал(а):

У віторок приношу рекламу і бігаємо туди-суюди--туди--сюди..ШОБ Усі знали!

нє, не вихід... так і до вчетелів дійде... я не думаю, що вони вам тут дуже треба.. хоча, як хочете... з ними екстримальніше)))

0

26

Та ні, вчителів тут лише не вистачало(((
Тре зробити все якось акуратно і тихо, щоб зайві люди не дізнались))

0

27

Флуд флуд флуд....йо майо...та ось ми обережні і думаєтешо до наших таке дійде?та забили...

0

28

Шухеризада
але й вчителі, що заходять сюди на форум, нам теж не тре.  Адже вчитель завжди ставитиме рамки .Ти зі мною згодна?

0

29

згадую як про наш форум вчителі дізнались))) то був ппц)) молоді вчителі сиділи обговорювали нові події на форумі, наші коментарі в темах на уроках цитували!!! як би то вс дійшло до директора нас би вбили усіх масово..

0

30

ЛюдИ, нам потрібна дієва реклама!!!!!
хто має які ідеї??!!!

0