Форум Гимназии НПУ им.М.П.Драгоманова

Объявление

Слава Україні! Привіт всім гімназистам/гімназисткам гімназії НПУ та НЕ гімназистам/гімназисткам, що "проживають" туточки, на новому форумі. Будемо теревенити про все: починаючи від погоди та FU***ng Great Britain та закінчуючи Карпою, Забужко та Андруховичем. Всіх комунікабельних та цікавих персон запрошуємо на форум як учасників. З пОвАгоЮ КреЙзанутА АдмінІстраціЯ фОрУму.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Новини форуму.

Сообщений 31 страница 60 из 60

31

Які ще ідеї? Давайте може вивисимо оголошення в гімназії... :lol:
Так, у багатьох з нас повинні бути номери аські інших гімназістів. Так давайте, пишіть їм, що так і так, відкрився форум.

0

32

До речі, народ, поздоровляю вас! У нас вже цілих 13 душ на форумі!!! Ура!Ура!Ура! ;)

0

33

ТучкА
так 13 користувачів... а активних?? у 6 жодного повідомлення, і лише двоє загерест. недавно(тобто мо" ще не встигли написати...)
по-моєму ми так можемо сісти на мілину...тьху-тьху-тьху!!!
треба це все діло зрушувати.. якось продвигати..
та сама ЩЕ не наю яяяяяяяяяяяяяяяккккккккккк!!!!!!!!!!!

0

34

То точно...
Народ, якого біса ви реєструєтесь, коли мовчите?????

0

35

даю вам силочку на сайт мого ліцею. може щось цікаве для себе знайдете.ми вже рік працюємо, тож є на що подивитися)))  на форум не зареєструвавшись ви не зайдете. можете скористуватися профілем який я створила
Логін: гость
пароль: 0000000
адреса : http://uhlthebest.ucoz.ru/forum/

0

36

Cactus
Дякую.))

Народ таке от діло .Справа в тому що ми маємо можливість розширювати аудиторію нашого форуму.Я спочатку сумнівалась але потім вирішила,що все таки потрібно створити рекламу.Тому модерів та просто учасників форуму просимо підключитись для створеня реклами,що буде росповсюджуватись на інших форумах.Сподіваюся,що ми зможемо зайняти високе місце у рейтенгу форумів.
P.S.Сюди не флудити а свої пропозиції висловлювати у спеціально призначеній для цього темі.

0

37

ти хош банери розмістити?

0

38

Cactus
Так бажано.Але зовсім не має часу їх робити.

0

39

Народ, і от нахвіга Шухерка замутила цей форум, коли нас всього 18 чоловік, причому більша половина не лишила і 1 повідомлення??? Нє, я дивлюсь, що такого скупчення народу не буде, як, наприклад, на УГЛі або на тій ще грЁбаній Слов"янці...
Дарма ми це затіяли, все одно нічого доброго з цього не вийде...

0

40

ТучкА
нє!! не зря... має вийти!! має! має! має!
бо хочу, хочу, хочу, хочу!!!!

мдя... звучить, як передсмертний крик потопаючого.....
треба відпочити, щоб голова заробила і тоді щось замутити , щоб пропихнути його...

.......початок завжди важкий..........

0

41

Дощ
Ну, просто розумієш, я гадала, що тут народ один за одного горою стоїть, а виявилось, що все навпаки...
Ми взагалі гуртом не гуляєм, всім плювати один на одного з високої вежі..
Просто я реально гадала, що тут народ, як в УГЛі... А стільки пофігізму в людях я ще не бачила...

0

42

у нас пофігісти теж. просто ми пафосні пофігісти.

0

43

да.... тя однозначно права.... і маленькій купці навеньких наврядчи підсилу змінити старі та іржаві порядки..
справді дивує те, що людей такий розклад влаштовує...(((

0

44

ЛЮди Ратуйте к.р. па алгебре. SOS!!!!!!!!!!!!!!!!! Памагите!!!!!!!!!!!

0

45

Анто}{@
нє, щось я не в"їхала... з чим допомогти?....

:swoon: уй-йооооо.... ***,****,**....
мені розказали, що за КР.....
а так непогано день починався...... і ніщо не віщувало біди...... :fie:

Отредактировано Дощ (2007-12-23 00:43:49)

0

46

Та річ навіть не у тому, аби міняти старі порядки... Старі порядки - то ще півбіди, а от ставлення людей та взагалі ЛЮДЕЙ нам не змінити

0

47

Стартувала НовоРічна АкцІя: РОЗМОВЛЯЙ УКРАЇНСЬКОЮ.
ПідкЛЮчаЙтесЯ :friends:

0

48

ПРИВЕТ!!!!!!!!Я с вами........а-а-а-а-а-а-а-а-а.........Поздравте меня любимую...............

0

49

respekt
Поздоровкаю)

0

50

Шухеризада
Сенкс

0

51

рекспект за креатив, но не надейтесь на массу пользователей
проверено. на моей памяти это третья попытка сделать нечто подобное. увы, предыдущие два сайта канули в лету либо до сих пор висят без обновлений
ага. еще будьте готовы к тому, что однажды к вам подойдет кто-то из администрации и будут спрашивать, почему они не знают, что есть такой сайт со всеми вытекающими отсюда последствиями. быть может, даже выскажут желание модерировать его.

а в остальном: всего наилучшего и все такое. дерзайте

0

52

может что-то путевое и выйдет. я на это надеюсь.
Шухеризада, респект однозначно))

0

53

ооу.. тут навіть з"явилися нові люди!.. це і справді не ТАК безнадійно?)))
Шухо, прикольний диз_)) позитиффненько_)))

Reality: Access Denied

Reality: Access Denied написал(а):

еще будьте готовы к тому, что однажды к вам подойдет кто-то из администрации и будут спрашивать, почему они не знают, что есть такой сайт со всеми вытекающими отсюда последствиями

ага, у мну іноді після таких слів нервовий тік починається....
бо відносно недавно накрили отакий же прикол моєї старої гімназії...
потім були аудієнції з вчинелями і адміністрацією....
Гггг...
особисто я стіко нового про себе почула..)))
/грозилися ще скаргу у цю гімназію накатати!- мну цікаво було б почитати, що б вони там написали!!Ггггг../

0

54

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ВІТАЮ УСІХ З ДНЕМ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0

55

имхо, бред этот День Соборности как и четвертый универсал - скорее показуха и акт самоудовлетворения Ценральной Радой своего пафосного себялюбия. а наши украинофилы и суперукраинцы, которые боялись слово сказать при режиме лет 15 назад, теперь бубнят об этом на каждом углу и еще хотят сделать этот день праздником. Я, конечно, не против дополнительного выходного, но пока остаюсь при своей точке зрения.

0

56

хотя, то, что это подписание Универсала таки произошло - это несомненно хорошо. Были нормально определены границы страны и все такое, во многом благодаря этому Украина теперь является не двумя разными странами, а одной с четкими границами

но меня очень раздражает этот пафос и сопли по ТВ

0

57

як для мну це більш символічне свято.
бажання об"єднати країну, прагнення мати свою єдину і неподілену державу.

Reality: Access Denied написал(а):

боялись слово сказать при режиме лет 15 назад

не без цього звичайно, але все ж   колись був створений  і живий ланцюг від Львова до Києва. хоч це і не мало  ніяких історичноважливих наслідків, та саме якийсь дух єдності... можливо це саме те, чого особливо зараз не вистарає..

З.І. а що там по ТБ? а то я не дивилися нічо...

0

58

Дощ написал(а):

як для мну це більш символічне свято.

поддерживаю

по ТВ как обычно - президент с бумажечкой и все такое. Пафосные слова, "велика", "незалежна", "герої". сама понимаешь :)
в гимназии тоже вроде сегодня был классный час, посвященный этой теме. в результате дети (по известным мне данным) так и не поняли, что такое соборность и с чем ее едят, потому как школьные программы по истории Украины и украинской литературе идут в ногу с государственной политикой жевания соплей на тему "украинцы - это ну вапще мегакруто, все до единого гении, остальные тоже есть, тоже талантливы, но наши круче"

0

59

Привіт, мої любі гімназисти! Я нарешті приєднуюсь до вас. :cheesy:

0

60

сегодня утром(19.02.08), у себя дома в Омске скончался великий человек(сердечный приступ).....Егор Фёдорович Летов. вечная память ему....пусть физически он умер, но он будет жив вечно в сердцах тех, кто его любил, почитал, кому дорого и близко его творчество...

20.02.08 - Кобейну виповнилося б 41.... Світла пам"ять тобі, Курте....

0